SOLCELLER & SOLPANELER FÖR SOLENERGI

Solceller, solpaneler eller solfångare är ett bra tillskott för att till vara på solenergi som stöd för kostnaderna att driva hushållets elförbrukning och kompensera för den energikostnaden. Det är miljövänligt, enkelt och en investering som håller länge. 

Med ett el-pris som svänger och stiger för varje år är solel från solceller ett bra alternativ. Du blir själv microproducent av el som både hjälper miljön och bidrar till en lägre elräkning. Effekten av solcellerna och solpanelerna går att få i olika utföranden. Oberoende av husets utrustning går det att koppla in ett solcellspaket och börja med driften där underhållet är minimalt.

 

SOLCELLER FÖR VILLA

Det finns färdiga solcellspaket som snabbt kan installeras efter en plats och plan är fastställd.

Tack vare en större efterfrågan har marknadspriset på solceller sjunkit och gjort solenergin mer prisvärd. Just för villa märks det, både fler frågor strömmar in och i kvarteren syns installationer på taken som tar tillvara på solkraft och solvärme. Vissa villaägare har varit tidigt ute och fler har insett värdet av billig solel.

Funderar du på att skaffa ett solvärmepaket? Har du frågor hur man går tillväga, hur det hänger ihop och vill ha en prisbild? Hör av dig, ring oss eller kontakta oss från hemsidan så hjälper vi dig!